Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [News]: Σουίφτ και Αντέλ επιστρέφουν στο Spotify;
[News]: Σουίφτ και Αντέλ επιστρέφουν στο Spotify;

[News]: Σουίφτ και Αντέλ επιστρέφουν στο Spotify;

O Εργατούδης στο Music Week, αποκάλυψε ότι πιστεύει πως οι δύο ποπ σταρ θα «αγκαλιάσουν» πλήρως το Spotify στις επόμενες δουλειές τους

Αισιόδοξος δηλώνει ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής του προγράμματος περιεχομένου του Spotify Βρετανίας, Τζορτζ Εργατούδης για την ολική επιστροφή της Τέιλορ Σουίφτ και της Αντέλ στην διαδικτυακή μουσική πλατφόρμα.

Η Σουίφτ με την κυκλοφορία του άλμπουμ «1989» το 2014 ανακοίνωσε και την αποχώρησή της από το Spotify ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την δωρεάν παροχή τραγουδιών καθώς με τον τρόπο αυτό πιστεύει ότι μειώνεται η αξία της μουσικής της.

Ως αποτέλεσμα της κίνησης αυτής ήταν το άλμπουμ να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ.

Την ίδια περίπου απόφαση πήρε και η Αντέλ για το άλμπουμ της «25», καθώς το απέσυρε από τις υπηρεσίες συνεχούς ροής για επτά μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία του. Και στην περίπτωση αυτή η απόφασή της τραγουδίστριας αποδείχθηκε σοφή καθώς το άλμπουμ από την ημέρα κυκλοφορίας του και πριν βγει στις πλατφόρμες streaming κατάφερε να πωλήσει περίπου 3 εκατ. αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε ο Εργατούδης στο Music Week, αποκάλυψε ότι πιστεύει πως οι δύο ποπ σταρ θα «αγκαλιάσουν» πλήρως το Spotify στις επόμενες δουλειές τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!