Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Σκουρλέτης: Τα πράγματα μπορεί να μας ξεφύγουν και να οδηγήσουν αλλού
[News]: Σκουρλέτης: Τα πράγματα μπορεί να μας ξεφύγουν και να οδηγήσουν αλλού

[News]: Σκουρλέτης: Τα πράγματα μπορεί να μας ξεφύγουν και να οδηγήσουν αλλού

Κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί με βεβαιότητα ότι αυτό το πρόγραμμα βγαίνει

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάποιες ψεύτικες βεβαιότητες. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, υπάρχουν και πράγματα όμως τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν σε καταστάσεις άλλες, να μας ξεφύγουν» δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας την επόμενη μέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Σχετικά με το συνέδριο δήλωσε ότι αυτό κάλυψε τις ανάγκες σχετικά με τον κομματικό οργανισμό, την ανανέωση της ηγεσίας, την ανάγκη για σοβαρή συζήτηση της πρόσφατης εμπειρίας, αλλά και την προσπάθεια να απαντηθούν ερωτήματα που έχουμε από δω και μπρος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ερωτηθείς για τη δήλωσή του ότι το πρόγραμμα (σε ό,τι αφορά την οικονομία της χώρας) δεν βγαίνει, τόνισε ότι αυτό που είπε είναι ότι κανείς με βεβαιότητα δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι το πρόγραμμα αυτό βγαίνει.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι διεφάνη από την ομιλία του πρωθυπουργού, η ανάγκη να αναβαθμιστεί και να υπάρξει ένα ενιαίο πολιτικό κέντρο εντός του κόμματος, που να συζητούνται και τα μεγάλα προβλήματα της κυβερνητικής πολιτικής, ορισμένες μεγάλες βασικές πολιτικές επιλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!