Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Σκουρλέτης: Ιδιοκτησιακή η σχέση της ΝΔ με τη Δικαιοσύνη
[News]: Σκουρλέτης: Ιδιοκτησιακή η σχέση της ΝΔ με τη Δικαιοσύνη

[News]: Σκουρλέτης: Ιδιοκτησιακή η σχέση της ΝΔ με τη Δικαιοσύνη

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ για τις 120 δόσεις

Για ιδιοκτησιακή αντίληψη στη σχέση της με τη Δικαιοσύνη κατηγόρησε τη ΝΔ ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον τ/σ Alpha, ενώ υπογράμμισε την «εχθρότητα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής απέναντι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις 120 δόσεις . «Ο κ. Βρούτσης είναι μοιραίος στα ζητήματα αυτά», είπε και πρόσθεσε: «Είπε για μια στρέβλωση, είπε ότι ευνοούμε τους “μπαχτατζήδες”. Όταν από το 2010 έως το 2015 εξόντωσαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πάνω από 142.000 κλείσανε από το ’10 έως και το ’15, ενώ 45.000 καινούργιες δημιουργήθηκαν από ’15 μέχρι τώρα. Το να λες λοιπόν, ότι αυτό το μέτρο αποτελεί μία στρέβλωση, ανάμεσα στις δύο εκλογικές μάχες κιόλας, αν μη τι άλλο δείχνει μία εμπάθεια κατά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, γιατί στον πυρήνα της πολιτικής του ακραίου νεοφιλελευθερισμού είναι η οικονομική συγκέντρωση σε μεγάλες οικονομικές μονάδες».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι στο πλαίσιο αυτή της αντίληψης, η ΝΔ έκανε «μια πολιτική υπέρ των μεγάλων αλυσίδων, εις βάρος των μικρών μαγαζιών της γειτονιάς, αυτών όλων που λέμε ότι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Αυτές ήταν στο στόχαστρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!