Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Και ο σκύλος χορτάτος: Διέρρευσε η στρατηγική της Βρετανίας για το Brexit
[News]: Και ο σκύλος χορτάτος: Διέρρευσε η στρατηγική της Βρετανίας για το Brexit

[News]: Και ο σκύλος χορτάτος: Διέρρευσε η στρατηγική της Βρετανίας για το Brexit

Έγγραφο το οποίο φωτογραφήθηκε στα χέρια βοηθού του αντιπροέδρου του Συντηρητικού Κόμματος

Η Βρετανία διέψευσε σήμερα ότι ένα έγγραφο το οποίο φωτογραφήθηκε στα χέρια μιας βοηθού του αντιπροέδρου του Συντηρητικού Κόμματος και το οποίο ανέφερε ότι η στρατηγική της χώρας για το Brexit είναι «και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη» αντικατοπτρίζει ορθώς τα σχέδια του Λονδίνου.

Το χειρόγραφο σημείωμα, στο οποίο επίσης αναφερόταν ότι η Βρετανία δεν είναι πιθανό να παραμείνει στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, φωτογραφήθηκε στα χέρια της Τζούλια Ντόκεριλ, προσωπάρχη του Μαρκ Φιλντ, του αντιπροέδρου του Συντηρητικού Κόμματος, έπειτα από μια συνάντηση που είχε με αξιωματούχους που χειρίζονται το Brexit στη Ντάουνινγκ Στριτ.

«Ποια είναι η στρατηγική; Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη», ή «οι Γάλλοι θα είναι αναμφίβολα οι πιο δύσκολοι», «είναι απίθανο να μας προτείνουν να παραμείνουμε στην ενιαία αγορά», είναι κάποιες από τις σημειώσεις που φαίνονται στο έγγραφο, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν σήμερα πολλές βρετανικές εφημερίδες.

Η Ντάουνινγκ Στριτ υπογράμμισε ότι το σημείωμα αυτό «δεν είναι κυβερνητικό έγγραφο» και ότι «δεν αντιπροσωπεύει τη θέση της Βρετανίας στις διαπραγματεύσεις για το Brexit». Παρόλα αυτά πηγές αρνήθηκαν να πουν ποιος συμμετείχε στη συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν οι σημειώσεις αυτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!