Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ονόμασε δομές φιλοξενίας, τα “γκουλάγκ” της Μόριας»
[News]: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ονόμασε δομές φιλοξενίας, τα “γκουλάγκ” της Μόριας»

[News]: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ονόμασε δομές φιλοξενίας, τα “γκουλάγκ” της Μόριας»

Επίθεση του υπ. Προστασίας του Πολίτη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δριμεία απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ , με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό, έδωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση το Υπουργείο αναλύει μία προς μία τις επισημάνσεις του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην καθεμιά ξεχωριστά, με στοιχεία για το τι έχει πράξει από τις εκλογές μέχρι σήμερα και τονίζει ότι η κυβέρνηση «έχει σχέδιο», που ήδη η Ε.Ε. δέχτηκε θετικά, προχωράει με ταχείς ρυθμούς την εφαρμογή μέτρων για την αντιμετώπιση του πολύ σοβαρού προβλήματος και επισημαίνει ότι «το μεταναστευτικό είναι πολυδιάστατο θέμα και δεν προσφέρεται για κομματική αντιπαράθεση αλλά για πολιτικές συνεργασίας».

Ειδικότερα αναφέρει ότι στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου παρουσίασε σήμερα το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό, τον εξορθολογισμό του συστήματος ασύλου και την αποσυμφόρηση των νησιών, λέγοντας ότι ήδη από το τέλος Αυγούστου έχουν μεταφερθεί 4.000 άνθρωποι στην ενδοχώρα και θα τριπλασιαστούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, με την δημιουργία δομών με οργάνωση και ασφάλεια για την ανθρώπινη διαβίωση των προσφύγων και μεταναστών, εν όψει του χειμώνα.

Σχολιάζει τα περί ένταξης της προηγούμενης κυβέρνησης, αναφέροντας ότι το μόνο που θα κρατήσει είναι τα σχολεία, ενώ θα τα αλλάξει όλα, εισάγοντας 16.000 στην αγορά εργασίας και χρηματοδοτώντας 40.000 θέσεις σε διαμερίσματα για ενοίκιο, συνεργαζόμενοι σε τοπικά και εθνικά συμβούλια μεταναστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!