Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: ΣΥΡΙΖΑ για Μιχαηλίδου: Τα όσα είπε προσβάλλουν βάναυσα τον ελληνικό λαό
[News]: ΣΥΡΙΖΑ για Μιχαηλίδου: Τα όσα είπε προσβάλλουν βάναυσα τον ελληνικό λαό

[News]: ΣΥΡΙΖΑ για Μιχαηλίδου: Τα όσα είπε προσβάλλουν βάναυσα τον ελληνικό λαό

Ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ανακοίνωσή εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα φέρεται να έχει πει η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωσή αναφέρει: «Τα όσα είπε η κ. Μιχαηλίδου προσβάλλουν βάναυσα τον ελληνικό λαό και τους διαχρονικούς αγώνες του για δημοκρατία και ελευθερία, εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό που την επέλεξε για υφυπουργό Εργασίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «παρά την κοινωνική κατακραυγή, η οποία κορυφώθηκε με την ανοικτή επιστολή δεκάδων αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, η κ. Μιχαηλίδου δεν αισθάνθηκε ακόμα την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για την άθλια αναφορά της σε «ψυχικά νοσούντες», για τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα και πως αυτό οφείλει έμπρακτα να το κάνει ο κ. Μητσοτάκης.

Ποιες είναι όμως οι δηλώσεις της νέας υφυπουργού Παιδείας για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την οργισμένη ανακοίνωσή;

Η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, το τελευταίο διάστημα αποτέλεσε θέμα συζήτησης λόγω παλιότερων δηλώσεων που τις καταλογίζουν σχετικά με τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα και τη «συλλογική ψυχική νόσο».

Το θέμα αναδείχθηκε στα social media, αλλά και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Κώστας Αρβανίτης. Πάντως, ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, σε μια εκτενή ανάρτηση στο facebook με τίτλο «ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, MEA VERBA: ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΕΙΠΕ», σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως «τα λόγια της Δόμνας που αναπαράγονται τώρα από αντιπολιτευόμενες εφημερίδες και σχολιαστές, εκτός περιεχομένου και με κακόβουλο τρόπο, ειπώθηκαν σε εκείνη ακριβώς την εκδήλωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!