Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: ΣΥΡΙΖΑ: Επιβαρύνσεις αντί για ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη φέρνει ο κ. Μητσοτάκης
[News]: ΣΥΡΙΖΑ: Επιβαρύνσεις αντί για ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη φέρνει ο κ. Μητσοτάκης

[News]: ΣΥΡΙΖΑ: Επιβαρύνσεις αντί για ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη φέρνει ο κ. Μητσοτάκης

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει τον πρωθυπουργό για εξαπάτηση των πολιτών

Για εξαπάτηση των πολιτών από τον κ. Μητσοτάκη με υποσχέσεις για φορολογικές ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ , σχολιάζοντας το προσχέδιο του προϋπολογισμού της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου «μετά την επιβεβαίωση ότι ο θησαυρός των ελαφρύνσεων που έταζε ο κ. Μητσοτάκης στα χαμηλά και μεσαία στρώματα, ήταν άνθρακες, έρχονται και οι επιβαρύνσεις. Χιλιάδες νοικοκυριά, με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, θα βρεθούν αντιμέτωπα με επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις 22%, αφού η υποχρέωση συγκέντρωσης του 30% του εισοδήματός τους σε ηλεκτρονικές αποδείξεις, θα είναι άπιαστο όνειρο».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει, ότι «με λίγα λόγια, η κυβέρνηση καταργεί από την πίσω πόρτα το αφορολόγητο, που κατάφερε να διατηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό, δεν το λέει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, το λένε και Τα Νέα, που φίλα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν τα λες».

Καταλήγοντας αναφέρει, ότι «είμαστε σίγουροι, ότι ο κ. Μητσοτάκης , που κέρδισε τις εκλογές με σημαία τις δήθεν ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, θα είναι πολύ ευρηματικός στις δικαιολογίες για τη νέα του απάτη».

Σχετικά Tags
ΣΥΡΙΖΑ Κυριάκος Μητσοτάκης προσχέδιο προϋπολογισμού

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!