Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Συνάντηση Θεοδωρικάκου – Μώραλη για το λιμάνι του Πειραιά
[News]: Συνάντηση Θεοδωρικάκου – Μώραλη για το λιμάνι του Πειραιά

[News]: Συνάντηση Θεοδωρικάκου – Μώραλη για το λιμάνι του Πειραιά

«Θέλουμε την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά με σεβασμό στην ποιότητα της ζωής των κατοίκων»

Aυτοδιοικητικά θέματα που αφορούν το Δήμο του Πειραιά, τις υποδομές του και την ανάπτυξη του πρώτου λιμανιού της χώρας, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το πρωί, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος , με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη . Η συνάντησή τους αυτή ήταν η δεύτερη από τον Ιούλιο, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, αμφότεροι έκαναν λόγο για μια «πολύ σημαντική και δημιουργική συνεργασία». Ο υπουργός υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει προσωπικά ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στον Πειραιά. «Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ανάπτυξη» του λιμανιού του Πειραιά, τόνισε, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ανάπτυξη αυτή «πρέπει να γίνει με σεβασμό στα δικαιώματα και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, οι οποίοι πρέπει να είναι και οι πρώτοι ωφελημένοι από την ανάπτυξη του λιμανιού».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πειραιά επισήμανε ότι ο κ. Θεοδωρικάκος «γνωρίζει τον Πειραιά, μπορεί να μας βοηθήσει και να μας διασυνδέσει και με τα άλλα συναρμόδια υπουργεία ώστε να προχωρήσουμε και να επιλυθούν θέματα που εκκρεμούν πάρα πολλά χρόνια» και αφορούν τον δήμο και την ευρύτερη περιοχή του. «Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει η πολιτική βούληση ώστε να παρθούν γρήγορα οι αποφάσεις για να προχωρήσουμε», τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!