Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
7 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 3 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Η σχεδιάστρια που ταξίδεψε 12 ώρες για ένα «όχι» για να δεχτεί μετά το τηλεφώνημα της ζωής της
[News]: Η σχεδιάστρια που ταξίδεψε 12 ώρες για ένα «όχι» για να δεχτεί μετά το τηλεφώνημα της ζωής της

[News]: Η σχεδιάστρια που ταξίδεψε 12 ώρες για ένα «όχι» για να δεχτεί μετά το τηλεφώνημα της ζωής της

«Σας παρακαλώ, εκθέστε αυτά τα νυφικά στο κατάστημά σας. Αν δεν πουλήσουν, στείλτε τα πίσω σε μένα»

Η γνωστότατη σήμερα σχεδιάστρια νυφικών Pnina Tornai έχει μια ιδιαίτερη ιστορία επιτυχίας να διηγηθεί, για το πώς την απέρριψαν δηλαδή μετά από κείνη τη 12ώρη πτήση για να δεχτεί αργότερα το πιο σημαντικό τηλέφωνο της καριέρας της.

Η Tornai ίδρυσε τη φίρμα νυφικών της πριν από 30 χρόνια σε ένα μικρό μαγαζάκι με μόλις έναν ολόσωμο καθρέφτη στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ . Σήμερα βέβαια τα πράγματα είναι ολότελα διαφορετικά για την ίδια, δειγματίζοντας τις γαμήλιες δημιουργίες της σε 90-120 νύφες τη μέρα τα Σαββατοκύριακα που πετάγεται στη Νέα Υόρκη και το ξακουστό κατάστημα νυφικών Kleinfeld.

Και το αστείο είναι πως κάποτε το ίδιο κατάστημα είχε απορρίψει τα νυφικά της χαρακτηρίζοντάς τα «πολύ σέξι». Η Tornai όμως, αντί να τα παρατήσει, επέστρεψε στο Ισραήλ και σχεδίασε μια σειρά προσαρμοσμένη στα πιο σεμνότυφα αμερικανικά ήθη. Το αποτέλεσμα; Δύο εβδομάδες αργότερα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη του Kleinfeld που την ενημέρωνε πως τα νυφικά της πουλούσαν σαν τρελά!

Η σχεδιάστρια βρέθηκε στο περιώνυμο Kleinfeld όταν ο πατέρας μιας νύφης την κάλεσε να του φτιάξει ένα νυφικό για την κόρη του σε πολύ πιο προσιτή τιμή από αυτή που πουλούσε τα νυφικά του το Kleinfeld.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!