Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 10 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: Οι σαρωτικές αλλαγές που φέρνει το Ίντερνετ των Πραγμάτων
[News]: Οι σαρωτικές αλλαγές που φέρνει το Ίντερνετ των Πραγμάτων

[News]: Οι σαρωτικές αλλαγές που φέρνει το Ίντερνετ των Πραγμάτων

Μέχρι το 2023 θα έχουν εγκατασταθεί περισσότερα από 40 δισ. συστήματα Ίντερνετ των Πραγμάτων

Η επιτυχία στη σημερινή ψηφιακή εποχή έχει αλλάξει κατά πολύ σε επίπεδο ορισμού, καθώς δεν φτάνει πια να γνωρίζεις απλώς τις εξελίξεις.

Πρέπει, αντιθέτως, να μπορείς να κατανοείς αυτή τη σαρωτική δύναμη που αλλάζει τα πάντα στο πέρασμά της και πριν μάλιστα καθιερωθεί.

Για το περιβόητο Ίντερνετ των Πραγμάτων ο λόγος, που όχι μόνο παίζει πια καθημερινά στην τεχνολογική ειδησεογραφία, αλλά απομυζεί και εκατοντάδες εκατομμύρια σε επίπεδο επενδύσεων για να καθιερωθεί η χρήση του παγκοσμίως.

Μέχρι το 2023, περιμένουν οι αναλυτές της Silicon Valley, οι καταναλωτές, οι εταιρίες και οι κρατικές δομές θα έχουν εγκαταστήσει περισσότερα από 40 δισ. συστήματα Ίντερνετ των Πραγμάτων. Και δεν μιλάμε για τα πράγματα που ακούμε συνήθως, όπως τα αυτόνομα οχήματα και συσκευές τύπου έξυπνα ηχεία.

Το τοπίο που αλλάζει μέρα με τη μέρα αναγκάζει οργανισμούς και ιδιώτες να αντιπαρατεθούν με το Ίντερνετ των Πραγμάτων και να κατανοήσουν τελικά την πλήρη έκταση και την πραγματική λειτουργία αυτών των «Πραγμάτων», μιας και εκεί εδράζεται το μυστικό.

Αναφορικά με τα καταναλωτικά μας ήθη, το Ίντερνετ των Πραγμάτων θα μεταμορφώσει τα πάντα εδώ. Στις ΗΠΑ και μόνο, ο αριθμός των έξυπνων οικιακών συσκευών αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο μέχρι το 2023.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!