Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Σάλος από καταγγελία του ΚΚΕ για “περίεργες” συνακροάσεις
[News]: Σάλος από καταγγελία του ΚΚΕ για “περίεργες” συνακροάσεις

[News]: Σάλος από καταγγελία του ΚΚΕ για “περίεργες” συνακροάσεις

Την άμεση διερεύνηση του ζητήματος ζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ποτάμι

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του ΚΚΕ για περίεργες συνακροάσεις των τηλεφωνικών κέντρων του κόμματος, καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και του Ποταμιού, με τα εμπλεκόμενα κόμματα να ζητούν την άμεση διερεύνηση του ζητήματος.
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο «κέντρο». Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, προσθέτοντας: Το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.
Ήδη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Παφίλης επικοινώνησε σήμερα με τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα για να τον ενημερώσει σχετικά με τις καταγγελίες του ΚΚΕ. Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών κ. Ζαμπίρα, καθώς και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, ώστε να διερευνηθούν οι σοβαρές αυτές καταγγελίες και να μην υπάρχει καμία υπόνοια ως προς την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!