Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: «Ψάχνουν συνέχεια οικόπεδα στα νότια προάστια»
[News]: «Ψάχνουν συνέχεια οικόπεδα στα νότια προάστια»

[News]: «Ψάχνουν συνέχεια οικόπεδα στα νότια προάστια»

Ο πρόεδρος των μεσιτών Αθήνας-Αττικής Λευτέρης Ποταμιάνος μιλάει στο news.gr για την κίνηση του Real Estate στο παραλιακό μέτωπο ενόψει Ελληνικού

Η αγορά του Real Estate είναι υπ’ ατμόν περιμένοντας την κατασκευή του Ελληνικού . Παρά το γεγονός πως την τελευταία διετία υπήρξε ήδη μια άνοδο στις τιμές και την ζήτηση ειδικά κατοικιών, η προσμονή του Ελληνικού έχει κάνει πολλούς ενδιαφερόμενους να αναζητούν μετ’ επιτάσεως αναξιοποίητα οικόπεδα προκειμένου να χτίσουν.

Συνέντευξη στον Μαρίνο Γκασιάμη

Ο πρόεδρος των μεσιτών Αθήνας-Αττικής Λευτέρης Ποταμιάνος μιλώντας στο news.gr επεσήμανε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως «ψάχνουν συνέχεια οικόπεδα στα νότια προάστια»

Μας είπε συγκεκριμένα: «Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι. Κάποια ακίνητα έχουν προεξοφλήσει τις τιμές τις οποίες πιθανόν να λάμβαναν την αύξηση που θα είχαν λόγω της κατασκευής του Ελληνικού.

Παρόλα αυτά πουλήθηκαν και πολλά ακίνητα στο πρόσφατο παρελθόν και ειδικά την τελευταία διετία σε όλο το παραλιακό μέτωπο. Όλοι είναι σε μια στάση αναμονής τώρα να δουν πότε θα ξεκινήσουν τα έργα ώστε να πάρουν περεταίρω αυξήσεις τα ακίνητα.

Δηλαδή αυτή την στιγμή είναι σε μια στάση περιμένοντας να ξεκινήσει ένας νέος γύρος.

Αυτή είναι η πραγματικότητα αυτή την στιγμή.

Για το πόσο έχουν αυξηθεί οι τιμές στην περιοχή αυτή λόγω του Ελληνικού θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, όχι μόνο του Ελληνικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!