Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: «Ψάχνονται» και στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την εξαφάνιση του οπλισμού στη Λέρο
[News]: «Ψάχνονται» και στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την εξαφάνιση του οπλισμού στη Λέρο

[News]: «Ψάχνονται» και στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την εξαφάνιση του οπλισμού στη Λέρο

Ο κύκλος των υπόπτων

Μετά τη μεγάλη κλοπή στη ναυτική βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο πριν λίγες ημέρες ανησυχία επικρατεί και στην Ελληνική Αστυνομία .

Η κλοπή του υλικού από το Πολεμικό Ναυτικό έκανε την ΕΛΑΣ να μπει σε διαδικασία ελέγχου και απογραφής οπλισμού, οχημάτων ακόμα και… των ταμείων, των παραβόλων και των ενσήμων των αστυνομικών υπηρεσιών.

Αυτό καταγράφεται σε έγγραφο το οποίο συντάχθηκε και στάλθηκε στις υπηρεσίες, και το οποίο δημοσιεύουν «Τα Νέα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, στόχος της έρευνας είναι και το να βρεθεί ίσως κάτι που να συνδέεται με την υπόθεση της Λέρου, αν και είναι μάλλον απίθανο.

Το έγγραφο της ΕΛΑΣ

Το έγγραφο της ΕΛΑΣ συντάχθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, δηλαδή περίπου 72 ώρες μετά την διαπίστωση της κλοπής στη βάση του ΓΕΝ και ζητεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου «στο πλαίσιο του συνεχούς και συνεπούς ελέγχου των υφισταμένων υπηρεσιών σας ως προς τη διασφάλιση του οπλισμού, των υλικών και της παγίας να ελέγξετε ανά υπηρεσία τα χρεωμένα οχήματα, όπλα πυρομαχικά, ασυρμάτους, λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές, ένσημα δημοσίου, διαχείριση e-παραβόλου, ως προς την ταύτιση χρεωμένων κι υπαρχόντων, τον ισολογισμό ταμειακών διαθέσιμων και αποδείξεων καθώς και παραστατικά πληρωμένων δαπανών».

Σημειώνεται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ότι σε παρόμοιες καταγραφές τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί απώλειες υλικού, κυρίως ασυρμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!