Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Οι προτάσεις νόμου και οι τροπολογίες του ΚΚΕ στο προεκλογικό του φυλλάδιο
[News]: Οι προτάσεις νόμου και οι τροπολογίες του ΚΚΕ στο προεκλογικό του φυλλάδιο

[News]: Οι προτάσεις νόμου και οι τροπολογίες του ΚΚΕ στο προεκλογικό του φυλλάδιο

Σε πλήρη εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος

Οι προτάσεις νόμου και οι τροπολογίες με τις συγκεκριμένες προβλέψεις τους, που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή τα προηγούμενα χρόνια είναι το περιεχόμενο του νέου προεκλογικού φυλλαδίου του κόμματος.

Όπως αναφέρεται στο εισαγωγικό κομμάτι του φυλλαδίου, την επόμενη μέρα των εκλογών οι εργαζόμενοι και ο λαός χρειάζονται «ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας», αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Όλοι και όλες ξέρουμε ότι τα δύσκολα δεν πέρασαν. Την επόμενη μέρα θα είναι εδώ οι μνημονιακοί νόμοι, οι μεταμνημονιακές δεσμεύσεις, τα ματωμένα πλεονάσματα, οι μηχανισμοί εποπτείας της ΕΕ, τα επικίνδυνα σχέδια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Όλα τα παραπάνω είναι στα κυβερνητικά προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, των άλλων κομμάτων, διότι είναι τα προαπαιτούμενα του κεφαλαίου και της “ανάπτυξης”, που όλοι μαζί υπηρετούν» σημειώνει το ΚΚΕ και τονίζει:

«Αυτό, λοιπόν, που κρίνεται για το λαό στις εκλογές είναι αν την επόμενη μέρα θα είναι ισχυρή εκείνη η δύναμη που: Ενημερώνει το λαό για τους αντιλαϊκούς νόμους και τις αποφάσεις των κυβερνήσεων. Ασκεί πίεση και οργανώνει τον αγώνα. Βάζει στο επίκεντρο τα αιτήματα του λαού, διεκδικεί την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του. Αντιμάχεται τη λογική των “μειωμένων απαιτήσεων”».

Το διάστημα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ (από το Σεπτέμβριο του 2015 ως τον Ιούνιο του 2019) η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατάθεσε συνολικά έξι προτάσεις νόμου και δεκάδες τροπολογίες για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολουμένων, των αγροτών, των νέων, των γυναικών, των συνταξιούχων, για την αναπλήρωση των απωλειών που είχαν αυτά τα χρόνια, για την επίλυση κρίσιμων λαϊκών προβλημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!