Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι συγγενείς των θυμάτων της Μάνδρας
[News]: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι συγγενείς των θυμάτων της Μάνδρας

[News]: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι συγγενείς των θυμάτων της Μάνδρας

Διεκδικούν αποζημιώσεις για τις φονικές πλημμύρες

Πρόσφυγες στη δικαιοσύνη με τις οποίες θα διεκδικούν αποζημιώσεις για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα προαναγγέλει ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί τους συγγενείς εφτά θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους.

Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος εννέα προσώπων οι οικογένειες των θυμάτων θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση και θα στραφούν σε βάρος των εμπλεκομένων με αγωγές – προσφυγές αποζημιώσεως.

Μάλιστα, αύριο το βράδυ στη Μάνδρα θα γίνει ενημέρωση των συγγενών των θυμάτων για τα δικαιώματά τους μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και τον νομικό χαρακτηρισμό των εγκλημάτων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής :

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εις βάρος των φυσικών προσώπων, τα οποία είναι είτε επικεφαλής των θεσμικών οργάνων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μάνδρας είτε είναι στελέχη των υπηρεσιών τους, το δικηγορικό μας γραφείο, το οποίο εκπροσωπεί τους συγγενείς εφτά θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους από εγκληματική αμέλεια των ως άνω προσώπων, θέλει να κάνει γνωστό τα εξής:

1ον Αύριο το βράδυ στη Μάνδρα θα γίνει ενημέρωση των συγγενών των θυμάτων για τα δικαιώματά τους μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και τον νομικό χαρακτηρισμό των εγκλημάτων.

2ον Σαν δικηγορικό γραφείο, συμφωνούμε απολύτως για την ποινική δίωξη και τον νομικό χαρακτηρισμό των εγκλημάτων και θέλουμε να συγχαρούμε τους Εισαγγελείς που χειρίστηκαν την υπόθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!