Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
4 °C 10 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Πόσα χρήματα κερδίζει κάθε λεπτό η JK Rowling
[News]: Πόσα χρήματα κερδίζει κάθε λεπτό η JK Rowling

[News]: Πόσα χρήματα κερδίζει κάθε λεπτό η JK Rowling

Είναι η διασημότερη συγγραφέας στον κόσμο

Ως η υψηλότερα αμειβόμενη συγγραφέας στον κόσμο, η JK Rowling κερδίζει περισσότερα χρήματα ανά ημέρα από όσα βγάζουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε ένα χρόνο. Η δημιουργός του Χάρι Πότερ εκτιμάται ότι έβγαλε περίπου 74 εκατομμύρια λίρες για το έτος που έληξε στις 31 Μαΐου 2018 και το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Wordery κατέγραψε τα μηνιαία, ημερήσια και ωριαία κέρδη της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Rowling κερδίζει περίπου 6.190.042 λίρες το μήνα, ποσό που ισοδυναμεί με 203.508 λίρες την ημέρα και 8.480 λίρες κάθε ώρα, ή το απίστευτο ποσό των 142 λιρών ανά λεπτό. Το Wordery έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό εργαλείο το οποίο επίσης εξειδικεύει πόσο χρόνο θα χρειαστεί η συγγραφέας για να κερδίσει τον ετήσιο μισθό σας (το οποίο είναι εξαιρετικά θλιβερό, αλλά περιέργως συναρπαστικό).

«Οι συγγραφείς δεν έχουν την τάση να επιλέγουν την συγγραφή βιβλίων για τα τεράστια κέρδη, τη φήμη ή την καριέρα, αλλά συγγραφείς όπως η JK Rowling έχουν γίνει γνωστοί λόγω των πρωταγωνιστών των κινηματογραφικών ταινιών για τους οποίους έχουν γράψει τους χαρακτήρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, Barry Magennis.

Η JK Rowling έχει δημοσιεύσει επτά μυθιστορήματα του Χάρι Πότερ και μερικά spin-off.

Σύμφωνα με την Λίστα των Πλουσίων του 2018 από τη Sunday Times, η καθαρή αξία της Rowling εκτιμάται σε περίπου 700 εκατομμύρια. Έχει χάσει το δισεκατομμυριούχο της, λόγω του ποσού των χρημάτων που έχει δωρίσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!