Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Πώς θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε χρήματα από τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου
[News]: Πώς θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε χρήματα από τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου

[News]: Πώς θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε χρήματα από τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου

H λύση για όσους κάνουν λίγα χιλιόμετρα στη διάρκεια του έτους

Τα τελευταία χρόνια περιόρισα κατά πολύ τις μετακινήσεις μου. Όχι ότι σταμάτησα να βγαίνω από το σπίτι, αλλά φρόντισα να ελαττώσω μία από τις πιο βολικές μου συνήθειες, το αυτοκίνητο.

Παλαιότερα έπαιρνα το αυτοκίνητο ακόμα και για αποστάσεις 100 μέτρων από το σπίτι μου έως το περίπτερο ή έως το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται δύο τετράγωνα πιο μακριά.
Ωστόσο, λίγο τα ακριβά καύσιμα, λίγο η κρίση, λίγο τα έξοδα του αυτοκινήτου έδρασαν αποτρεπτικά και με ανάγκασαν να αυξήσω τις μετακινήσεις μου με τα πόδια. Αντίστοιχα και με τη δουλειά μου συνέβη κάτι ανάλογο. Γνώρισα καλύτερα το μετρό, και άρχισα να συναναστρέφομαι περισσότερο με ανθρώπους.

Πρόσφατα μάλιστα, ένας φίλος που τον βλέπω καθημερινά κατά τη διάρκεια μετακίνησής μου προς τη δουλειά, με ενημέρωσε για ένα νέο πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου που αποτελεί συμφέρουσα λύση για όσους το χρησιμοποιούν τους λίγο. Ζητώντας του να μου εξηγήσει, αρκέστηκε να μου συστήσει το πρόγραμμα, λέγοντας μου συγκεκριμένα ότι ασφάλισε εκεί το δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειάς του, το οποίο το χρησιμοποίει περιορισμένα. Ήταν αυτό που έκανε τα λιγότερα χιλιόμετρα και σπάνια έβγαινε από τη βολική του θέση στο γκαράζ.

Απευθύνθηκε στην Anytime , ζητώντας να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του στο Βuy The Mile.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!