Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Πώς περνά τις τελευταίες ημέρες του ως πρόεδρος ο Ολάντ
[News]: Πώς περνά τις τελευταίες ημέρες του ως πρόεδρος ο Ολάντ

[News]: Πώς περνά τις τελευταίες ημέρες του ως πρόεδρος ο Ολάντ

Μόνος στο Μέγαρο των Ηλυσίων, κάνει πρωινές συσκέψεις και στέλνει μηνύματα σε φίλους: «Passe me voir» – Πέρνα να τα πούμε

Μόλις οκτώ μήνες απομένουν για την ολοκλήρωση της προεδρικής θητείας του Ολάντ και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αν βάλει υποψηφιότητα για μια νέα θητεία, δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Ίσως μάλιστα να μην κερδίσει καν τις προκριματικές εκλογές του κόμματος.

Όταν ο Γάλλος πρόεδρος νιώθει μοναξιά και βαριέται στο προεδρικό μέγαρο τα απογεύματα της Κυριακής, στέλνει μηνύματα σε φίλους: «Passe me voir» – Πέρνα να τα πούμε.

Τους τελευταίους μήνες όμως, ένας από τους αποδέκτες τέτοιων προσκλήσεων, μια γνωστή προσωπικότητα του κόσμου της τέχνης, ομολογεί ότι ανταποκρίνεται με απροθυμία. «Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά ζοφερή», λέει. «Και είναι δύσκολο να του πεις αυτά που σκέφτεσαι, γιατί μοιάζει να έχει αποκοπεί από τον πραγματικό κόσμο».

Οι σύμβουλοί του ήδη ετοιμάζονται για την έξοδο και ψάχνουν δουλειά. Πότε-πότε όμως καταλαμβάνονται από μια τρελή ελπίδα: Μήπως το αφεντικό έχει κάτι στο μυαλό του και καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι;

Ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι μπορεί να ξαναεκλεγεί

Ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, που τρώει με τον πρόεδρο κάθε Δευτέρα, μοιάζει να μην έχει ιδέα για το κατά πόσον ο Ολάντ έχει αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!