Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Πώς μια πενταμελής οικογένεια ξεχρέωσε μέσα σε 4 χρόνια
[News]: Πώς μια πενταμελής οικογένεια ξεχρέωσε μέσα σε 4 χρόνια

[News]: Πώς μια πενταμελής οικογένεια ξεχρέωσε μέσα σε 4 χρόνια

Ξεπλήρωσε το χρέος των 98.000 ευρώ και βελτίωσε τη ζωή της

Οι Brian και Lynn Brandow ζούσαν χαρούμενοι και αγαπημένοι για 20 χρόνια, έχοντας φυσικά τις διαφορές τους περί οικονομικής πολιτικής.

Το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο όμως όταν ξετίναξαν τις πέντε πιστωτικές τους κάρτες, με το συνολικό χρέος να αγγίζει τις 109.000 δολάρια (98.000 ευρώ).

Τότε ξεκίνησαν οι ομηρικοί καυγάδες και το άγχος, με τη σχέση τους να παίρνει την κάτω βόλτα. Το ζευγάρι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, κι έτσι έπρεπε να βρουν τρόπο να ξεχρεώσουν και να σώσουν την οικογένειά τους.

Σε λίγο περισσότερο από 4 χρόνια, ήταν ξανά στον αφρό! Το υπέροχο ταξίδι τους από την οικονομική δυσπραγία ως την ανάσα της ελευθερίας απαθανατίζεται πλέον στο blog που έχουν φτιάξει, όπου διαβάζουμε όλο το χρονικό.

Ως μια πενταμελής οικογένεια, έκαναν ό,τι και κάθε άλλη, πήγαιναν διακοπές, έτρωγαν συχνά έξω και δεν μιλούσαν ποτέ για τα λεφτά. Κι όταν προέκυπτε κάτι απρόσμενο, έκαναν αυτό που έμοιαζε λογικό: το φόρτωναν στην πιστωτική, καθώς χρήματα κάβα δεν υπήρχαν ποτέ.

Μόνο που ήταν σαφές πως η κατάσταση επιδεινωνόταν. Χωρίς κουβέντα και μέσα σε μια δεκαετία, η μία πιστωτική έγινε πέντε, οι καυγάδες αυξήθηκαν και τα προβλήματα συσσωρεύτηκαν, απειλώντας πια τον γάμο τους.

Και τότε οι Brandow αποφάσισαν να μην κλείνουν άλλο τα μάτια και να δουν τα πράγματα όπως είχαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!