Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 15 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Η πολυτελής έπαυλη που πουλά η Τζέιν Φόντα αλλά κανείς δεν αγοράζει
[News]: Η πολυτελής έπαυλη που πουλά η Τζέιν Φόντα αλλά κανείς δεν αγοράζει

[News]: Η πολυτελής έπαυλη που πουλά η Τζέιν Φόντα αλλά κανείς δεν αγοράζει

Αν και ρίχνει συνεχώς την τιμή, δεν βρίσκεται κανένας πρόθυμος αγοραστής

Πωλείται αλλά δεν… αγοράζεται! Η γνωστή ηθοποιός, Τζέιν Φόντα, πουλά την πολυτελή έπαυλη που διαθέτει στο Beverly Hills, ωστόσο, δεν βρίσκει κανέναν πρόθυμο αγοραστή.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός αναγκάστηκε να ρίξει για ακόμη μια φορά την τιμή πώλησης. Η αρχική τιμή, τον περασμένο Ιανουάριο ήταν 12,99 εκατομμύρια, και τον Μάρτιο η Τζέιν έπεσε στα 11,5 εκατομμύρια. Πρόσφατα, μείωσε κι άλλο τις προσδοκίες της και την τιμή, στα 9.995.000 εκατομμύρια.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το Homes.com, ακόμη και η τελευταία τιμή του σπιτιού παραμένει υψηλότερη από τις άλλες αγγελίες στην περιοχή.

Γιατί όμως έβαλε πωλητήριο; Όπως ανέφερε στις 24 Ιανουαρίου, σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το «Page Six», η Τζέιν και ο σύντροφός της, ο Ρίτσαρντ Πέρι, χώρισαν μετά από συμβίωση οκτώ χρόνων.

Οι αναμνήσεις από το σπίτι; Σε βίντεο που συνοδεύει την αγγελία, η Τζέιν και ο Ρίτσαρντ Πέρι περιγράφουν τις πολλές όμορφες στιγμές που γιόρτασαν κάτω από τη αυτή τη στέγη: «Ο Ρίτσαρντ κι εγώ πρέπει να είδαμε πάνω από 40 σπίτια» έλεγε η Τζέιν. «Και τη μέρα που διαβήκαμε την πύλη… έριξα μόνο μια ματιά, και ήξερα. Απλώς ήξερα.»

Η Τζέιν είπε ότι γιόρτασε τα εβδομηκοστά πέμπτα γενέθλιά της εκεί, μαζί με 150 καλεσμένους, «αλλά μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους 50».

Επιπλέον, λατρεύει και την πελώρια ντουλάπα – αν μπορεί να ειπωθεί «ντουλάπα» ο συγκεκριμένος εξοπλισμός της οικίας: «Και η ντουλάπα! Είναι η πρώτη φορά που στα 79 χρόνια της ζωής μου είχα μια ντουλάπα μέσα στην οποία μπορούσες να βαδίσεις και να δεις όλα όσα έχεις» αναφώνησε, νοσταλγικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!