Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Ο πλειστηριασμός που στοίχισε στην Άντζελα Γκερέκου 83.000 ευρώ
[News]: Ο πλειστηριασμός που στοίχισε στην Άντζελα Γκερέκου 83.000 ευρώ

[News]: Ο πλειστηριασμός που στοίχισε στην Άντζελα Γκερέκου 83.000 ευρώ

Η πρώην υπουργός, αν και πλειοδότησε, όχι μόνο δεν απέκτησε το ακίνητο, αλλά έχασε και την εγγυητική επιστολή

Η συμμετοχή της σε έναν πλειστηριασμό κατοικίας… κόστισε στην ’ντζελα Γκερέκου 83.000 ευρώ, καθώς η πρώην υπουργός, αν και πλειοδότησε τον εν λόγω πλειστηριασμό, δεν προχώρησε τελικά στην αγορά του ακινήτου, και έχασε και την εγγυητική επιστολή που είχε καταθέσει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η ’ντζελα Γκερέκου είχε συμμετάσχει το 2013 σε πλειστηριασμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό. Για να συμμετάσχει είχε καταβάλει το ποσό των 83.000 ευρώ. Ωστόσο (άγνωστο γιατί) δεν προχώρησε στην αγορά, παρά το γεγονός ότι κέρδισε τον πλειστηριασμό. Και αφού δεν κατέβαλε ως όφειλε το ποσό των 800.000 ευρώ που έπρεπε να καταβάλει μέσα στον πρώτο μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος, δεν κατέβαλε στη συνέχεια τα χρήματα ούτε μετά από 14 μήνες, με αποτέλεσμα τα 83.000 ευρώ που είχε δώσει ως εγγυητική επιστολή να χαθούν και η διαδικασία του διαγωνισμού να προχωρήσει στον επόμενο πλειοδότη.
Η πρώην υπουργός προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να πάρει πίσω τα χρήματα της προκαταβολής, όμως η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σε βάρος της, έτσι η ’ντζελα Γκερέκου έχασε το ποσό των 83.000 ευρώ και φυσικά και το σπίτι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!