Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Πειθαρχική έρευνα σε βάρος αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας
[News]: Πειθαρχική έρευνα σε βάρος αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας

[News]: Πειθαρχική έρευνα σε βάρος αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας

Μετά από δημοσιεύματα που τον θέλουν να εκβιάζεται προκειμένου να μεροληπτήσει στη διαδικασία του ελέγχου του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού που μετέχει στη διάσκεψης του ΣτΕ για τις  τηλεοπτικές άδειες

Έρευνα για την διερεύνηση τέλεσης ενδεχόμενων παράνομων πράξεων διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας να εκβιάζεται με αφορμή θέματα που άπτονται σε προσωπικές του σχέσεις προκειμένου να μεροληπτήσει στη διαδικασία του ελέγχου του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς συμμετέχει στην Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου.
Η υπόθεση έφτασε στη Βουλή με αφορμή ερώτηση του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να δώσει απαντήσεις.
Όπως αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Παρασκευόπουλος, έχει ήδη δώσει εντολή «για διερεύνηση των ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν τη δικαιοσύνη» υπογραμμίζοντας πως «σεβόμενος την επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας, δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες».
Μάλιστα, ο υπουργός καλεί «όλους όσοι με δηλώσεις, αποκαλύψεις και λοιπές παρεμβάσεις επιχειρούν να επηρεάσουν το έργο της απονομής της δικαιοσύνης, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!