Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Ποιοι γόνοι Ρώσων μεγιστάνων θα κληρονομήσουν 238 δισ. δολάρια
[News]: Ποιοι γόνοι Ρώσων μεγιστάνων θα κληρονομήσουν 238 δισ. δολάρια

[News]: Ποιοι γόνοι Ρώσων μεγιστάνων θα κληρονομήσουν 238 δισ. δολάρια

Πρόκειται για 48 παιδιά των 20 πλουσιότερων οικογενειών σύμφωνα με το Forbes

Η ρωσική έκδοση του περιοδικού Forbes παρουσίασε τον κατάλογο με τους πιο πλούσιους δισεκατομμυριούχους κληρονόμους της Ρωσίας.

Πρόκειται για 48 παιδιά που συμπεριλήφθηκαν στον κατάλογο των 20 πλουσιότερων οικογενειών τα οποία θα κληρονομήσουν συνολικά 238 δισ. δολάρια. «Ο πιο πλούσιος κληρονόμος (με 21,8 δισ.δολάρια) παραμένει ο Γιουσούφ Αλεκπέροφ», γράφει το περιοδικό Forbes, επισημαίνοντας ότι είναι ο μοναχογιός του προέδρου της πετρελαϊκής εταιρείας Lukoil, Βαγκίτ Αλεκπέροφ, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την εταιρεία, έχοντας τη δική του επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στην δεύτερη θέση σύμφωνα με τον κατάλογο του περιοδικού βρίσκονται ο γιός και η κόρη του κύριου μετόχου της εταιρείας Novatec και Sibur, Λεονίντ Μίχελσον, οι οποίοι θα κληρονομήσουν από 12,2 δισ. ο καθένας. Στην τρίτη θέση βρίσκονται τα παιδιά του ιδιοκτήτη της χαλυβουργίας NLMK, Βλαντίμιρ Λίσιν, τα οποία θα κληρονομήσουν από 7,6 δισ. το καθένα.

Συνολικά στον κατάλογο του Forbes περιλαμβάνονται 20 οικογένειες και σε καθένα από τα 48 παιδιά τους αναλογεί κατά μέσο ένα πόσο ύψους 2,3 δισ. δολαρίων. Ο κατάλογος αυτός δεν έχει αλλάξει σημαντικά, σε σχέση με τον κατάλογο του 2018. Απλά προστέθηκε ένα ακόμη όνομα, ο γιός του βασικού μετόχου του ομίλου Sinar και TMK, Ντμίτρι Πουμπιάνσκι, Αλεξάντρ, ο οποίος βρίσκεται στην 20η θέση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!