Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: Ποιες θα είναι οι αλλαγές και η ονομασία του νέου iPhone
[News]: Ποιες θα είναι οι αλλαγές και η ονομασία του νέου iPhone

[News]: Ποιες θα είναι οι αλλαγές και η ονομασία του νέου iPhone

Η νέα γκάμα κινητών της Apple θα παρουσιαστεί πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την παρουσίαση του νέου κινητού iPhone της Apple και στη δημοσιότητα έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις καινοτομίες που θα έχουν ενσωματωθεί στο νέο κινητό.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η παρουσίασή του θα γίνει πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό αμφιθέατρο Steve Jobs, ενώ η σημαντικότερη ίσως αλλαγή θα είναι η ονομασία του, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συσκευές θα ονομάζονται iPhone 11 και iPhone 11 Pro. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η εξωτερική εμφάνισή τους θα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την υπάρχουσα σειρά, ενώ οι περισσότερες αλλαγές θα είναι εσωτερικές.

Ενδεχομένως, η πιο σημαντική από αυτές να είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη κάμερα στο πίσω μέρος του κινητού, η οποία θα περιλαμβάνει και έναν τρίτο φακό, ο οποίος θα επιτρέπει πολύ καλύτερες επιδόσεις. Θα προσφέρει καλύτερες, ευρυγώνιες φωτογραφίες, καθώς και βίντεο. Η εταιρεία περιβάλλει με πέπλο μυστηρίου τι ακριβώς θα κάνει ο εν λόγω φακός, κάτι που έχει επιτρέψει να καλλιεργηθούν πολλές φήμες για τις νέες δυνατότητες που θα προσφέρει.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο τρίτος φακός ενδέχεται να βρίσκεται μόνο στο iPhone 11 Pro. Όλες όμως οι νέες συσκευές θα βγάζουν φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση και βελτιωμένες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!