Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ποια οχήματα… αγαπούν περισσότερο οι κλέφτες στην Κρήτη
[News]: Ποια οχήματα… αγαπούν περισσότερο οι κλέφτες στην Κρήτη

[News]: Ποια οχήματα… αγαπούν περισσότερο οι κλέφτες στην Κρήτη

Το πρώτο εξάμηνο του 2016 κλάπηκαν συνολικά 529 τροχοφόρα οχήματα

Πάνω από 500 τροχοφόρα οχήματα έκαναν φτερά στην Κρήτη κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2016 σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, με την εγκληματικότητα σε αυτό το κομμάτι να παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Οι κλοπές στο νησί είναι κάτι παραπάνω από ρουτίνα για τους αστυνομικούς που καθημερινά καλούνται να παρόμοιες υποθέσεις.

Στην Κρήτη, όπως γράφει το ekriti.gr, την τιμητική τους φέτος αλλά και πέρσι είχαν οι μοτοσικλέτες οι οποίες είναι το πιο συχνό “θύμα” των επιτήδειων που δεν διαστάζουν να τις φορτώνουν σε καρότσες αγροτικών και στη συνέχεια να γίνονται καπνός. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι συνήθως, είτε τους αλλάζουν την εξωτερική εμφάνιση είτε τις χρησιμοποιούν για ανταλλακτικά. Αυτό που γίνεται περισσότερο όμως σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ είναι η ιδιωτική χρήση. Τις αγαπούν τις μοτοσικλέτες, σχολίασε χαρακτηριστικά αστυνομικός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία λοιπόν, στην Κρήτη το πρώτο εξάμηνο του 2016 κλάπηκαν συνολικά 529 τροχοφόρα οχήματα ενώ το ίδιο διάστημα του 2015, εκλάπησαν 504.

Οι κλοπές αναλυτικά:

ΙΧ αυτοκίνητα
117 φέτος
118 το 2015

Μοτοποδήλατα
74 φέτος
52 το 2015

Μοτοσικλέτες
257 φέτος
234 το 2015

Η αστυνομία για όλες τις παραπάνω κλοπές κατάφερε να συλλάβει αρκετά άτομα ωστόσο όχι τόσα ώστε να εξιχνιαστούν όλες οι υποθέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!