Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [News]: Πατούλης για «Αγιά Σοφιά»: Δεν θα χάσουμε ούτε μέρα από όσα δεσμευθήκαμε
[News]: Πατούλης για «Αγιά Σοφιά»: Δεν θα χάσουμε ούτε μέρα από όσα δεσμευθήκαμε

[News]: Πατούλης για «Αγιά Σοφιά»: Δεν θα χάσουμε ούτε μέρα από όσα δεσμευθήκαμε

Επίσκεψη στο γήπεδο της ΑΕΚ προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών, πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης .

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κ. Χρήστος Παπαδημητρίου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος, οι υπεύθυνοι της DIMAND με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο ενώ παρόντες ήταν και άνθρωποι της κατασκευαστικής εταιρίας αλλά και ο επόμενος Δήμαρχος Φιλαδελφειας -Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν σαφής σχετικά με τις δεσμεύσεις της Περιφέρειας , λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η σημερινή παρουσία σηματοδοτεί ότι δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα από τις υποσχέσεις της Περιφέρειας. Αναλαμβάνουμε 1η Σεπτέμβρη και θα υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ανδριόπουλος τόνισε: «Το έργο είναι της τάξης των 27 εκατ. ευρώ και σε αυτά προστίθενται μετά τα δημόσια έργα όπως αυτό της υπογειοποίησης». Ο κ. Ανδριόπουλος δεν θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία εισόδου της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» καθώς όπως τόνισε αυτό που προέχει είναι η εξέλιξη των εργασιών και όχι τα χρονοδιαγράμματα. Όσον αφορά την υπογειοποίηση, ο κ. Ανδριόπουλος υπογράμμισε ότι το έργο θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη και μέσα σε 12 μήνες, βάσει χρονοδιαγράμματος, θα έχει ολοκληρωθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!