Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Παράταση 6 μηνών στα αποδεικτικά φορολογικής ενημερότητας των ΕΑΣ
[News]: Παράταση 6 μηνών στα αποδεικτικά φορολογικής ενημερότητας των ΕΑΣ

[News]: Παράταση 6 μηνών στα αποδεικτικά φορολογικής ενημερότητας των ΕΑΣ

Κατατέθηκε σχετική τροπολογία του υπ. Εθνικής Άμυνας

Παρατείνεται για επιπλέον 6 μήνες από την 22α Ιουνίου 2019, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης, η δυνατότητα να χορηγηθούν στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αποδεικτικά φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η σχετική τροπολογία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατατέθηκε εκπρόθεσμα στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας «Κύρωση των επιμέρους συμβάσεων για τα έργα V και VI της από 06-09-2018 σύμβασης δωρεάς μεταξύ του ιδρύματος “Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος” και του ελληνικού δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα υγείας».

Σκοπός της τροπολογίας είναι να διευκολυνθεί η συμμετοχή της εταιρείας σε διαγωνισμούς ανάληψης εκτέλεσης δημοσίων έργων ή προμηθειών από το δημόσιο τομέα και η περαιτέρω δυνατότητα είσπραξης χρημάτων από το ελληνικό δημόσιο. Παράλληλα διασφαλίζεται η αναστολή μέτρων αναγκαστικής και διοικητικής εκτέλεσης σε βάρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας της ως άνω εταιρείας, εξασφαλίζεται η καταβολή των μισθών των εργαζομένων και η ομαλή λειτουργία της όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση.

Σχετικά Tags
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!