Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Παραδοχή ήττας η αναφορά Μητσοτάκη στο Μακεδονικό αντί στις συντάξεις»
[News]: «Παραδοχή ήττας η αναφορά Μητσοτάκη στο Μακεδονικό αντί στις συντάξεις»

[News]: «Παραδοχή ήττας η αναφορά Μητσοτάκη στο Μακεδονικό αντί στις συντάξεις»

Για νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε λόγο ο υφυπουργός Εργασίας

Ως «παραδοχή πολιτικής ήττας» εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη να στρέψει την συζήτηση στη Βουλή από τις συντάξεις στο Μακεδονικό , εκτίμησε ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος , «την επιλογή αυτή του προέδρου της ΝΔ».

Ο κ. Ηλιόπουλος επιπλέον καταλόγισε στον αρχηγό της ΝΔ ότι «νομιμοποίησε» την Χρυσή Αυγή, καθώς επιλέγει να συνδιαλαγεί με το σύνθημα «πουλήσατε την Μακεδονία», ενώ ταυτοχρόνως “επέλεξε έναν ολισθηρό δρόμο για την ίδια την Δημοκρατία». «Το γεγονός ότι σήμερα για ένα σημαντικό ζήτημα όπως είναι οι συντάξεις, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μην αναφερθεί σε αυτό, αλλά στο Μακεδονικό, είναι εξ αρχής μια παραδοχή πολιτικής ήττας, γιατί όταν η ΝΔ βγήκε να πει την πρότασή της, “το περίφημο Ασφαλιστικό Πινοσέτ” και απάντησε το υπουργείο Εργασίας, ότι επιφέρει ζημία άνω των 50 δισ. στην κοινωνική ασφάλιση, χάθηκε» είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

Εκτίμησε δε, ως «πιο επικίνδυνο» το να επιλέγει ο αρχηγός της ΝΔ να συνδιαλαγεί με τους φασίστες και τους νεοναζί με το σύνθημα «πουλήσατε την Μακεδονία» και προσέθεσε ότι «όταν επιλέγει να μπει στη συζήτηση “πουλήσατε την Μακεδονία για να πάρετε τις συντάξεις”, επιλέγει έναν πολύ ολισθηρό δρόμο για την ίδια την Δημοκρατία». Απευθυνόμενος δε προς την πτέρυγα της ΝΔ, ο υφυπουργός Εργασίας είπε, ότι δημιουργείται ένα πρόβλημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «γιατί αν όντως υπήρξε συνδιαλλαγή στις ευρωεκλογές, σε ποιά ευρωομάδα θα είναι». «Θα είστε στην ευρωομάδα του ΕΛΚ, αυτών που έκαναν συναλλαγή με την ελληνική κυβέρνηση για να πουλήσουν την Μακεδονία, όπως πιστεύετε, ή θα πάτε με την Λεπέν; Πείτε το ανοιχτά για να ολοκληρωθεί η ιδεολογική νίκη του κ. Βορίδη μέσα στη ΝΔ κι αυτό θα είναι ένα δείγμα εγκυρότητας γι αυτά που λέτε» σχολίασε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!