Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Παππάς: Θα είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή
[News]: Παππάς: Θα είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή

[News]: Παππάς: Θα είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε, η προπαγάνδα περί αρεστών στην κυβέρνηση κατέρρευσε, τονίζει ο υπουργός Επικρατείας

Να το ξανασκεφτεί η Νέα Δημοκρατία όσον αφορά στη στάση της απέναντι στη συγκρότηση του νέου Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου πρότεινε, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Διεμήνυσε παράλληλα ότι η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ευρείας συναίνεσης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές που θα διαμορφώσουν ένα ευρύτερο συναινετικό πεδίο, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο κ. Παππάς σχολίασε πως ο ίδιος θα προτιμούσε να είχε συγκροτηθεί ήδη το ΕΣΡ και να είχε αναλάβει αυτό τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, σημειώνοντας πως αντ’ αυτού έχει βρεθεί ο ίδιος στο στόχαστρο των επικρίσεων. Ωστόσο, υπογράμμισε πως υπάρχει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους η οποία κρίνει πως από τις 16 Οκτωβρίου του 2015 και μετά η παλιά σύνθεση του ΕΣΡ δεν θα ήταν νόμιμη, και επομένως ο όποιος διαγωνισμός θα διεξαγόταν υπό αυτήν τη σύνθεση θα ακυρωνόταν. Έπρεπε να τηρήσουμε τον νόμο, να πάμε σε νόμιμη συγκρότηση του ΕΣΡ, δήλωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!