Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Πάνος Καλίδης: Έχω κανονίσει να παντρέψω ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία
[News]: Πάνος Καλίδης: Έχω κανονίσει να παντρέψω ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία

[News]: Πάνος Καλίδης: Έχω κανονίσει να παντρέψω ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία

Η σκληρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Πάνος Καλλίδης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσειςπερί ομοφυλοφίλων και ομοφυλοφιλίας . Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν ήθελα ποτέ να ταχτώ απέναντι από τους ομοφυλόφιλους και δεν τάχτηκα ποτέ. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπάνε, είμαστε φίλοι. Σε λίγο καιρό έχω κανονίσει να παντρέψω κιόλας ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία. Όπως δεν θα μου άρεσε να βλέπω ένα ζευγάρι straight να φιλιέται στον δρόμο… Η ομοφυλοφιλία η σημερινή είναι σώνει και καλά να το επιδεικνύει ο άλλος. Εν πάση περιπτώσει, εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ο άλλος ό,τι νιώθει, στην ελευθερία του ανθρώπου, αλλά έχω κι εγώ πιστεύω, θέλω κι αισθήματα και αυτό λέω», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε πήρε τον λόγο και είπε: «Είναι ένα παιδί το οποίο δεν είναι και το τέρας της μόρφωσης. Είναι σαφές. Είναι μια αδυναμία στο να διατυπώσει αυτό που θέλει. Να ξεκαθαρίσω ότι γι’ αυτά που είπε είμαι απόλυτα κάθετος. Δηλαδή, και μόνο η εικόνα ότι «εγώ με το παιδί μου βλέπω κωλ…ς για να μη γίνει ομοφυλόφιλος» μου σηκώνεται η τρίχα! Δεν θα το έκανα ποτέ, είναι λάθος μήνυμα. Είναι λάθος του ξεκάθαρα, απαράδεκτο! Νομίζω ότι έχουμε φύγει πάρα πολύ από αυτό το πράγμα. Επίσης, η λογική «αγαπώ τους ομοφυλόφιλους» τι σημαίνει; Αγαπώ κι εγώ τους μαύρους και τους Κινέζους, τι πάει να πει; Λάθος όλη η τοποθέτηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!