Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Οζερσάι: Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο
[News]: Οζερσάι: Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο

[News]: Οζερσάι: Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο

Οι δηλώσεις του για το θέμα των φυσικών πόρων, την στρατιωτική ισορροπία και την ισορροπία ασφάλειας στην περιοχή

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει τετελεσμένα ούτε στο θέμα των φυσικών πόρων ούτε στην στρατιωτική ισορροπία και ισορροπία ασφάλειας στην περιοχή, είναι ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι , στις δηλώσεις του, λέγοντας ότι παρακολουθούν από κοντά τις κινήσεις της ε/κ πλευράς με την παραχώρηση βάσεων στην Γαλλία, την προσγείωση βρετανικών F 35 και τις κοινές ασκήσεις με το Ισραήλ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, και αναφέρει το sigmalive.com , ο κ. Οζερσάι, σε δηλώσεις του στον «Μπαϊράκ», ανέφερε ότι το λέει «πολύ ξεκάθαρα», ως «τδβκ» – όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος – και ως Τουρκία , δεν θα επιτρέψουν να συμβούν τετελεσμένα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, τόσο στο θέμα των φυσικών πόρων όσο και στη στρατιωτική ισορροπία και ισορροπία ασφάλειας. «Τι γίνεται; Να μην ανησυχεί κανείς ότι μας διαφεύγει οτιδήποτε. Άλλωστε, στο νησί υπάρχει μια διαφορετική ισορροπία. Όταν θα φτάσει στο σημείο να χαλάσει αυτή η ισορροπία, θα κάνουμε κι εμείς τα βήματα που θα χρειαστεί».

Προχωρούμε σε περισσότερη συνεργασία στα θέματα στρατού και ασφάλειας με την Τουρκία «και αυτή την δουλειά θα την εξισορροπήσουμε», ανέφερε επίσης ο κ. Οζερσάι, προσθέτοντας ότι στο θέμα του φυσικού αερίου συνεχίζουν τις εργασίες «σε διεθνή ύδατα. Για το θέμα αυτό, οι εκπρόσωποί μας στις ΗΠΑ έχουν προβεί σε συναντήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!