Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Ούτε Τραμπ, ούτε Κλίντον: Οι νέοι Αμερικανοί ψηφίζουν… Αρμαγεδδώνα!
[News]: Ούτε Τραμπ, ούτε Κλίντον: Οι νέοι Αμερικανοί ψηφίζουν… Αρμαγεδδώνα!

[News]: Ούτε Τραμπ, ούτε Κλίντον: Οι νέοι Αμερικανοί ψηφίζουν… Αρμαγεδδώνα!

Ένας στους τέσσερις νέους Αμερικανούς θα προτιμούσε να καταστραφεί ο πλανήτης παρά να δουν κάποιον από τους δύο υποψηφίους στον Λευκό Οίκο

Τραμπ ή Κλίντον; Για κάποιους το δίλημμα αυτό εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί. Κάποιοι άλλοι, πάλι, έχουν έτοιμη την απάντηση: «Καλύτερα να πέσει μετεωρίτης και να καταστρέψει τον πλανήτη!».
Ναι, είναι αλήθεια: το UMass Lowell’s Center for Public Opinion, σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε σε δείγμα 1.247 νέων ηλικίας 18-35 ετών, έδωσε και αυτήν την επιλογή: Ντόναλντ Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον, ή να καταστραφεί η Γη από αδέσποτο μετεωρίτη;
Το αποτέλεσμα της έρευνας δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τους δύο υποψηφίους: περισσότεροι από τους μισούς (53%) από τους 1.247 νέους που ρωτήθηκαν, είπαν ότι θα προτιμούσαν τον Αρμαγεδδώνα παρά να δουν τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο. Ένας στους τρεις (34%) προτιμά την καταστροφή του πλανήτη παρά τη Χίλαρι Κλίντον.
Όταν έχουν να επιλέξουν μεταξύ των τριών, δηλαδή του Τραμπ, της Κλίντον ή του μετεωρίτη, το 23% προτιμά το τέλος του κόσμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!