Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 120 δόσεων
[News]: Όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

[News]: Όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Κατατίθεται αύριο Δευτέρα 6 Μαΐου στη Βουλή

Αύριο Δευτέρα 6 Μαΐου, κατατίθεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τις διατάξεις για τις ρυθμίσεις σε έως 120 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, την εφορία και στους δήμους.

Το πότε θα ψηφιστεί θα εξαρτηθεί από το αν θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη που προτίθεται να καταθέσει η Νέα Δημοκρατία –και την οποία η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι θα μετατρέψει σε πρόταση εμπιστοσύνης.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχσιόγλου και ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης .

Σε αυτήν ο κ. Τσακαλώτος ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πακέτο ευνοϊκών μέτρων –με το οποίο θα εξειδικεύεται η διάθεση του δημοσιονομικού χώρου για την περίοδο μέχρι και το 2022 ή το 2023 από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Επιπλέον ζήτησε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρώτα να περάσει από τη Βουλή το νομοσχέδιο που περιμένει όλη η χώρα και μετά να γίνει η αντιπαράθεση εφ’όλης της ύλης στο πλαίσιο της πρότασης μομφής.

Με αυτή τη ρύθμιση για τις οφειλές, ανέφερε ο υπ. Οικονομικών, στόχος είναι να βοηθηθούν όσοι θέλουν να πληρώσουν αλλά δεν έχουν την δυνατότητα και να μην βοηθηθούν οι λεγόμενοι στρατηγικοί κακοπληρωτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!