Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [News]: «Οι ομάδες έχουν την απόλυτη ευθύνη για όσα συμβαίνουν στα γήπεδα»
[News]: «Οι ομάδες έχουν την απόλυτη ευθύνη για όσα συμβαίνουν στα γήπεδα»

[News]: «Οι ομάδες έχουν την απόλυτη ευθύνη για όσα συμβαίνουν στα γήπεδα»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για το ζήτημα της βίας στους αθλητικούς χώρους

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, ο υφ. Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στάθηκε στις ευθύνες των ΠΑΕ σχετικά με το ζήτημα της βίας στα γήπεδα ενώ στάθηκε και στην υπόθεση του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου λέγοντας ότι «περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα και να οδηγήσει εκεί που τους αξίζει και τους ηθικούς και τους φυσικούς αυτουργούς».

Αναφορικά με τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος , ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε:

«οι ομάδες έχουν την απόλυτη ευθύνη για όσα συμβαίνουν στα γήπεδα. Δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το ίδιο το ποδόσφαιρο αλλά για να συντηρήσουν έναν στρατό που πολλές φορές τον χρησιμοποιούν ως κομματικό στρατό. Δυστυχώς, οι ίδιες οι ΠΑΕ και η Ομοσπονδία δεν είναι διατεθειμένες να διαφυλάξουν το προϊόν. Δείχνουν σαν να μη θέλουν τον κανονικό φίλαθλο μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, με απόλυτη ευθύνη των ΠΑΕ, η ευκαιρία να μπει κανονικός κόσμος και να είναι ένα πρόκριμα για την επόμενη χρονιά.

Το ίδιο το ποδόσφαιρο θα πρέπει να ρυθμίσει το ζήτημα της βίας. Η καραμέλα ότι η Αστυνομία φταίει για τα πάντα, καταρρίφθηκε μετά τον τελικό του Σαββάτου. Είμαι αισιόδοξος ότι με τη νέα ηγεσία της Super League θα μπορούμε να έχουμε και ένα νέο πλαίσιο σχετικά με την ασφάλεια. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ακόμα. Για να αλλάξει κάτι, πρέπει να αλλάξουν και οι παράγοντες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!