Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Οδηγούμε το DS3 Crossback 1.5 BlueHDi 100 ίππων
[News]: Οδηγούμε το DS3 Crossback 1.5 BlueHDi 100 ίππων

[News]: Οδηγούμε το DS3 Crossback 1.5 BlueHDi 100 ίππων

Ένα έργο τέχνης σε τροχούς

Η πρώτη μας επαφή με το αυτοκίνητο που δοκιμάζουμε σε αυτό εδώ το δημοσίευμα, έγινε το καλοκαίρι στα εγκαίνια της υπέροχης έκθεσης της DS Automobiles στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Πρόκειται για το DS3 Crossback , το – κατά την γνώμη μας – πιο όμορφο μοντέλο του νέου brand που δημιούργησε προ τριετίας η Citroen.

Το συγκεκριμένο μοντέλο που οδηγήσαμε στην έκδοση με τον 1,5 λίτρων diesel κινητήρα, ανήκει στην κατηγορία B-SUV, που ανεβάζει ραγδαία τα ποσοστά της στην αγορά, υποχρεώνοντας όλους τους κατασκευαστές να έχουν τουλάχιστον ένα εκπρόσωπο εκεί.

Κατασκευή – Σχεδίαση

Το DS3 Crossback είναι «κτισμένο» πάνω στην πλατφόρμα CMP του ομίλου, που του προσφέρει κατά 35 κιλά μειωμένο βάρος και κατά 30% βελτιωμένη ακαμψία.

Ιδιαίτερα κομψό και συμπαγές αισθητικά, πρόκειται για ένα μεγαλύτερο σε διαστάσεις DS3, που ταυτόχρονα «ψήλωσε». Με μήκος 4.12μ., πλάτος 1.79μ και ύψος 1.52μ και μεταξόνιο 2.56μ, το αισθητικό κόσμημα της DS, διαθέτει ευρυχωρία τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές (350 – 1050 λίτρα), που όμως …δυσκολεύονται από το ψηλό κατώφλι φόρτωσης.

Η εξωτερική εικόνα του ξεχωρίζει από την λεπτομέρεια diamond grille στο εμπρός μέρος και τα φωτιστικά σώματα LED Matrix που την πλαισιώνουν, αλλά και με τη LED γραμμή που συνδέει το εμπρός με το πλαϊνό τμήμα.

Εντύπωση προκαλούν οι pop-up χειρολαβές των θυρών, που όταν ξεκλειδώσεις αναδύονται από το περίγραμμα των θυρών, προκειμένου να διευκολύνουν την είσοδο στο με σχεδιαστικές ακρότητες εσωτερικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!