Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: ΟΑΣΘ: Περιμένουν 12 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο μέχρι την Πέμπτη
[News]: ΟΑΣΘ: Περιμένουν 12 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο μέχρι την Πέμπτη

[News]: ΟΑΣΘ: Περιμένουν 12 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο μέχρι την Πέμπτη

“Έχω την αίσθηση ότι δεν θα χρειαστεί να βγούμε και πάλι στους δρόμους”, δηλώνει ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων

Την εκτίμηση ότι μέχρι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 ο ΟΑΣΘ θα έχει λάβει το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά στις οφειλές του ελληνικού Δημοσίου προς τον οργανισμό, λόγω του ΦΠΑ, διατύπωσε μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης.
“Σήμερα κατατέθηκε στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση και αύριο αναμένεται να ψηφιστεί με νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Εκτιμώ ότι το αργότερο μέχρι την 8η Δεκεμβρίου ο οργανισμός θα έχει λάβει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ -που αφορά τις οφειλές του ελληνικού δημοσίου προς την επιχείρηση λόγω ΦΠΑ (είσπραξη 13% και απόδοση 24%) μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016″, δήλωσε ο κ. Στεφανίδης, ενώ αναφορικά με το υπόλοιπο ποσό των 6 εκατ. ευρώ, που αφορά πάλι σε διαφορά του ΦΠΑ, ο κ. Στεφανίδης τόνισε: “Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα το λάβουμε το πρώτο τρίμηνο του 2017″.
Δηλώνοντας ικανοποιημένος με τις εξελίξεις, αλλά και αισιόδοξος για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, ο κ. Στεφανίδης σημείωσε: “Ο Έλληνας πρωθυπουργός τήρησε ρητά τη δέσμευση που ανέλαβε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!