Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Η Νissan ανακαλεί αυτοκίνητα μοντέλου Qashqai
[News]: Η Νissan ανακαλεί αυτοκίνητα μοντέλου Qashqai

[News]: Η Νissan ανακαλεί αυτοκίνητα μοντέλου Qashqai

H εταιρεία εντόπισε το πρόβλημα στον ρυθμιστή του βεντιλατέρ του ψυγείου

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία N. I. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος της Νissan στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μοντέλο Qashqai (J11).

Η ανάκληση στην Ελληνική αγορά αφορά σε 493 οχήματα, με ημερομηνία παραγωγής από 6/6/2018 έως 14/11/2018. Η Nissan εντόπισε ότι, ο κεραμικός πυκνωτής που μπορεί να είναι τοποθετημένος στον ρυθμιστή του βεντιλατέρ του ψυγείου υπάρχει πιθανότητα να παρουσιάσει αστοχία. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σταματήσει ο ρυθμιστής του βεντιλατέρ του ψυγείου, με αποτέλεσμα την άνοδο της θερμοκρασίας του ψυκτικού του κινητήρα. Σε ακραίες περιπτώσεις αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια της ροπής του κινητήρα, την παύση λειτουργίας του συμπιεστή A/C και το άναμμα της Ενδεικτικής Λυχνίας∆υσλειτουργίας (MIL) στο ταμπλό οργάνων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν με συστημένες επιστολές από την εταιρεία N. I. Θεοχαράκης Α.Ε., προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου Nissan, ώστε να γίνει αντικατάσταση του βεντιλατέρ του ψυγείου με βελτιωμένο ανταλλακτικό, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας N.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!