Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Το νέο VW Transporter 6.1 στην Ελλάδα
[News]: Το νέο VW Transporter 6.1 στην Ελλάδα

[News]: Το νέο VW Transporter 6.1 στην Ελλάδα

Με 2λιτρους πετρελαιοκινητήρες TDI & τιμή από 24.545 €

Το νέο VW Transporter ήρθε στην χώρα μας και είναι ήδη στις εκθέσεις των Ελλήνων αντιπροσώπων της μάρκας. Πρόκειται για ένα όχημα που εξυπηρετεί τους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 70 χρόνια, έχοντας ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Το νέο Transporter 6.1 συνδέεται online, προσφέρει -αν είναι επιθυμητό- ψηφιακές πληροφορίες, διαθέτει αυτοματοποιημένες λειτουργίες οδήγησης, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και μοντέρνο σχεδιασμό. Στη χώρα μας, επιπλέον της έκδοσης Van, θα διατίθεται σε έκδοση Pick-Up, όπως και στις εκδόσεις Kombi, Caravelle και Multivan, ενώ προς τα μέσα του επόμενου έτους αναμένεται και η έκδοση Chassis.

Σχεδίαση

Το Transporter 6.1 ξεχωρίζει από την εμπρός μάσκα, η οποία είναι αισθητά μεγαλύτερη και αποτελεί μια ενιαία σχεδιαστική μονάδα με το νέο προφυλακτήρα. Όλα τα στοιχεία χαμηλότερα από το καπό, συμπεριλαμβανομένων των προβολέων και των φτερών, είναι επίσης καινούργια. Τα φώτα ημέρας είναι LED ενώ και οι προβολείς, ανάλογα με την έκδοση, είναι επίσης LED. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού μια λωρίδα χρωμίου προσθέτει με τη σειρά της έναν εκλεπτυσμένο τόνο στον προφυλακτήρα. Με ή χωρίς χρωμιωμένα στοιχεία, ο νέος σχεδιασμός του εμπρός μέρους δίνει έμφαση στο πλάτος και ενισχύει την εμφάνιση του νέου van. Έξι νέας σχεδίασης ζάντες, έξι νέα εξωτερικά χρώματα και επτά νέες διχρωμίες ολοκληρώνουν την ελκυστική εξωτερική αναβάθμιση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!