Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Η νέα ζωή του Σταύρου Μαυρίδη: Το ποτό ήταν το πρόβλημα
[News]: Η νέα ζωή του Σταύρου Μαυρίδη: Το ποτό ήταν το πρόβλημα

[News]: Η νέα ζωή του Σταύρου Μαυρίδη: Το ποτό ήταν το πρόβλημα

«Εδώ και λίγες εβδομάδες έχω πάρει εξιτήριο, είμαι κοντά σε μια οικογένεια και περνάω καλά»

Ο Σταύρος Μαυρίδης, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και εισήχθη σε νευρολογική κλινική, αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα και ετοιμάζεται να παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Μέθεξη ονείρων». 

«Εδώ και λίγες εβδομάδες έχω πάρει εξιτήριο, είμαι κοντά σε μια οικογένεια και περνάω καλά» εξηγεί στην Espresso ο ηθοποιός, ο οποίος με τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς του συγκίνησε πλήθος κόσμου, που θέλησε να τον βοηθήσει και να του συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο.

«Στο ποτό ήταν το πρόβλημα, αλλά τώρα είμαι καλά. Όταν επιστρέψω στην Αθήνα, θα ασχοληθώ με την παρουσίαση του βιβλίου μου», εξηγεί και συνεχίζει λέγοντας ότι: «Ήταν τόσο δύσκολη η φάση της ανεργίας που με έφερε στα όρια της κατάθλιψης. Εργαζόμουν ως ιδιωτικός υπάλληλος και κάποια στιγμή ακόμα και αυτό σταμάτησε λόγω περικοπών. Έτσι λοιπόν έγινα προσωρινά γκαρσόνι, κάτι που με έσωσε από μια πιθανή αυτοκτονία» είχε πει χαρακτηριστικά για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο απονενοημένο διάβημα. «Είχα ένα μαχαίρι και λέω δεν κόβω τις φλέβες μου;. Mόλις όμως είδα ότι έβγαινε λίγο αίμα, ταρακουνήθηκα και είπα: Θα ζήσω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!