Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Νέα συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την EBRD
[News]: Νέα συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την EBRD

[News]: Νέα συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την EBRD

Για την παροχή πιστωτικής γραμμής ύψους 50 εκατ. ευρώ

Η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε σε νέα συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για την παροχή πιστωτικής γραμμής ύψους 50 εκατ, στο πλαίσιο συμμετοχής της στο Trade Facilitation Programme της EBRD.

Στη σύναψη νέας συμφωνίας με την EBRD για την προώθηση των εργασιών εξαγωγικών και εισαγωγικών επιχειρήσεων προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς. Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Τράπεζας και ολοκληρώνεται στον κατάλληλο χρόνο, προκειμένου να συμβάλει έμπρακτα στην ενίσχυση του ελληνικού επιχειρείν, στην τόνωση της βιώσιμης ανάπτυξης και στη στήριξη του διασυνοριακού εμπορίου.

Ο κ. Γιώργος Πουλόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε σχετικά: «Το υψηλό μερίδιο αγοράς της Τράπεζας Πειραιώς στον επιχειρηματικό χώρο , σε συνδυασμό με τη σταδιακή σταθεροποίηση της οικονομίας, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και με νέα πιστοδοτικά μέσα που συμβάλλουν στην ανάκαμψη της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας. Η συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στο Trade Facilitation Programme αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η πολύτιμη συνεργασία μας με την EBRD αποδίδει καρπούς, ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις με διασυνοριακή δραστηριότητα και εξαγωγικό προσανατολισμό».

Η κα Sabina Dziurman, Επικεφαλής της EBRD για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Τράπεζα Πειραιώς στο Trade Facilitation Programme της EBRD, στηρίζοντάς την για την καλύτερη κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών των εξαγωγικών και εισαγωγικών επιχειρήσεων-πελατών της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!