Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Η νέα BMW Σειρά 3 Touring σημείο αναφοράς στην πολυτελή μεσαία κατηγορία
[News]: Η νέα BMW Σειρά 3 Touring σημείο αναφοράς στην πολυτελή μεσαία κατηγορία

[News]: Η νέα BMW Σειρά 3 Touring σημείο αναφοράς στην πολυτελή μεσαία κατηγορία

Συνδυάζει πολυχρηστικό ευρύχωρο εσωτερικό με οδηγική ευχαρίστηση

Πριν από 32 χρόνια, η BMW Σειρά 3 Touring χάραξε το δρόμο για ένα νέο είδος αυτοκινήτου. Τώρα, διανύοντας την 6η γενιά της, φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς στην πολυτελή μεσαία κατηγορία για τις σπορ ικανότητες και την πολυχρηστικότητα της.

Η τελευταία γενιά του σπορ, 5θυρου μοντέλου της BMW , συνδυάζει τις βασικές αρετές της Σειράς 3, με άφθονους χώρους και πολυχρηστικό εσωτερικό. Ο οικογενειακός και τεχνολογικά προηγμένος χαρακτήρας της νέας BMW Σειράς 3 Touring, τονίζεται υπογραμμίζεται από την αναβαθμισμένη ποιότητα της καμπίνας και τις τελευταίες καινοτομίες ελέγχου/λειτουργίας, αλλά και συνδεσιμότητας.

Εμφάνιση

Χαρακτηριστικές αναλογίες και σχεδιαστική φιλοσοφία που ορίζεται από ζωηρές γραμμές και εντυπωσιακές επιφάνειες διαμορφώνουν ένα δυναμικό σχήμα για τη νέα Σειρά 3 Touring. Οι εξωτερικές διαστάσεις της έχουν αυξηθεί συγκριτικά με την προκάτοχό της κατά 76 χλστ ως προς το μήκος (4.709 χλστ), 16 χλστ ως προς το πλάτος (1.827 χλστ) και 8 χλστ ως προς το ύψος (1.470 χλστ, συμπερ. του πτερυγίου της οροφής). Το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 41 χλστ στα 2.851 χλστ, ενώ τα φαρδιά μετατρόχια υποστηρίζουν μια ευέλικτη και γεμάτη αυτοπεποίθηση οδική συμπεριφορά.

Η σχεδίαση του εμπρός τμήματος τονίζει το δυναμικό στήσιμο και η εικόνα αυτή αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από την εγκοπή που ξεκινά από την εμπρός ποδιά και ανεβαίνει προς τους προβολείς και τους αεραγωγούς διαγράφοντας ένα οριζόντιο ‘Τ’. Full-LED προβολείς προσφέρονται στάνταρ, ενώ προβολείς LED με προηγμένες λειτουργίες, προσαρμοζόμενοι προβολείς Adaptive LED με Laserlight για αντιθαμβωτική μεγάλη σκάλα φώτων με εμβέλεια περίπου 530 μ. και εμπρός φώτα ομίχλης LED διατίθενται προαιρετικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!