Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Mustang Mach-E: Το νέο πλήρως ηλεκτρικό SUV της Ford 
[News]: Mustang Mach-E: Το νέο πλήρως ηλεκτρικό SUV της Ford 

[News]: Mustang Mach-E: Το νέο πλήρως ηλεκτρικό SUV της Ford 

Με ισχύ 465 ίππων και 0-100 σε 5΄΄

Για πρώτη φορά σε διάστημα 55 χρόνων, η Ford επεκτείνει με την Mustang Mach-E την θρυλική οικογένεια, φέρνοντας το διάσημο Pony στην ηλεκτρική εποχή. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό SUV που διέπεται από τις ίδιες αρχές που ενέπνευσαν όλα αυτά τα χρόνια το δημοφιλέστερο σπορ κουπέ μοντέλο σε όλο τον κόσμο.

Η νέα Mustang Mach-E πήρε σάρκα και οστά μέσω μιας εξελικτικής διαδικασίας επικεντρωμένης αποκλειστικά στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό SUV που προσφέρει οδική συμπεριφορά και προηγμένη τεχνολογία διασύνδεσης.

Όταν έρθει στην αγορά στα τέλη του 2020, η Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας (standard range και extended range) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη. Στην έκδοση extended range και κίνηση στους πίσω τροχούς, αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χλμ, σύμφωνα με το πρωτόκολλο World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων και ροπή 565 Nm.2

Η Ford θα προσφέρει επίσης μία ειδική έκδοση υψηλών επιδόσεων. Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5΄΄, αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm

Τρία προφίλ οδήγησης – Αλουμινένια φρένα

Η Mustang Mach-E διαθέτει τρία προφίλ οδήγησης (Whisper, Engage και Unbridles) με το καθένα να προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του οχήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!