Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Μοντέλα του Louis Vuitton έκαναν πασαρέλα στο τέρμιναλ της TWA στο JFK
[News]: Μοντέλα του Louis Vuitton έκαναν πασαρέλα στο τέρμιναλ της TWA στο JFK

[News]: Μοντέλα του Louis Vuitton έκαναν πασαρέλα στο τέρμιναλ της TWA στο JFK

Το αρχιτεκτονικό αριστούργημα του Eero Saarinen εγκαινιάστηκε το 1962

Μοντέλα βάδισαν προσφάτως στο TWA flight center, στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, για το show της κολεξιόν cruise 2020 του Louis Vuitton .

Το αρχιτεκτονικό αριστούργημα του Eero Saarinen εγκαινιάστηκε το 1962, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του δημιουργού του, ως τέρμιναλ της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας. Λειτούργησε ως το 2001 ως τέρμιναλ για τις πτήσεις εξωτερικού και, στη συνέχεια, έπαψε καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σε θέση να εξυπηρετεί σύγχρονα αεροσκάφη. Το 1994 χαρακτηρίστηκε ιστορικό τοπόσημο και από το 2005 φιγουράρει στη λίστα του National Register of Historic Places των ΗΠΑ. Οι εργασίες για τη μετατροπή του σε ξενοδοχείο 505 δωματίων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η κολεξιόν «είναι επιτομή της έξαψης πριν την αναχώρηση και των πηγαινέλα, στη διάρκεια των οποίων κάποιος αφήνει πίσω του κάτι από τον εαυτό του και φέρνει πίσω κάτι πολύ, όταν επιστρέφει», σύμφωνα με τους σχεδιαστές της κολεξιόν.

Τα μοντέλα βάδισαν φορώντας δημιουργίες με μπατίκ από ανάγλυφα ιστορικών κτηρίων, με κεντήματα και μπροκάντ που αντανακλούσαν τη ιδέα μια κομψοντυμένης που έχει έλθει στην πόλη από αλλού και με κίτρινο και κόκκινο χρώμα που έφερναν στον νου τα φώτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Για το ντεκόρ του show, φυτά γέμισαν τα παράθυρα και κάλυψαν τους τοίχους, μεταφέροντας τους επισκέπτες σε μια ζούγκλα στυλ jet age, στο μέσον μιας πόλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!