Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Μητσοτάκης: Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα
[News]: Μητσοτάκης: Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα

[News]: Μητσοτάκης: Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα

Την πλήρη ιδιοκτησία μιας μεταρρυθμιστικής ατζέντας υπόσχεται ο πρόεδρος της ΝΔ

«Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα», είπε με έμφαση ο Κυριακος Μητσοτάκης μιλώντας στην συνέλευση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Στρασβούργο, όπου προέβαλε το μήνυμα της «ισχυρής Ελλάδας σε μια ισχυρή Ευρώπη» – μήνυμα που διατύπωσε σε όλες του τις επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους στο Στρασβούργο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι για πολλά χρόνια οι μεταρρυθμίσεις παρουσιάζονταν στους Έλληνες πολίτες ως αναγκαίο κακό και πως δεν αποτελεί έκπληξη ότι για την πλειονότητα των Ελλήνων, η λέξη «μεταρρύθμιση» συνδέεται με αύξηση φόρων και περικοπές συντάξεων. «Αλλά οι μεταρρυθμίσεις και η λιτότητα δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα και η επόμενη μεγάλη πρόκληση για τη χώρα μου είναι να αποκαταστήσει μια ανταγωνιστική οικονομία και μια λειτουργική δημόσια διοίκηση. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να αναλάβω την πλήρη ιδιοκτησία μιας μεταρρυθμιστικής ατζέντας, που θα εφαρμοστεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα», υπογράμμισε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνειδητά υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη και πρόσθεσε αχρείαστο βάρος στην πραγματική οικονομία, προκειμένου να αφήσει άθικτο το δημόσιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!