Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Ο κ. Μητσοτάκης ανάμεσα στην αμνησία και στο μνημόνιο»
[News]: «Ο κ. Μητσοτάκης ανάμεσα στην αμνησία και στο μνημόνιο»

[News]: «Ο κ. Μητσοτάκης ανάμεσα στην αμνησία και στο μνημόνιο»

Το σχόλιο της Κουμουνδούρου για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Βερολίνο

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρθηκε κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τη συνάντησή του στο Βερολίνο με την Άνγκελα Μέρκελ:

«Ο κ. Μητσοτάκης ανάμεσα στην αμνησία και στο μνημόνιο.

Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα στο Βερολίνο συμπύκνωσε σε μία φράση όλο το κυβερνητικό του σχέδιο. Είπε ότι θέλει να προχωρήσει «πιο γρήγορα και πιο βαθιά από τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες που είχαν επιβληθεί τις εποχές των μνημονίων».

Την ώρα που η χώρα έχει αφήσει πίσω της την εποχή των μνημονίων, χάρη στις προσπάθειες του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε να υλοποιήσει ένα ακόμη σκληρότερο μνημόνιο.

Την ίδια στιγμή:

- Δεν είπε κουβέντα για τα πρωτογενή πλεονάσματα και αρκέστηκε να παραπέμψει την πολυδιαφημισμένη υποτιθέμενη διαπραγμάτευση για μείωσή τους, που με τη σειρά της θα έφερνε φορολογικές μειώσεις, για μετά το 2021.

- Δεν είπε κουβέντα για τη μείωση των πλεονασμάτων στο 2,5% που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις για τη χώρα.

- Δεν είπε κουβέντα για τα συνωμοσιολογικά σενάρια περί ανταλλαγής της μη περικοπής των συντάξεων με τη Συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία προεκλογικά κατηγορούσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τη γερμανική κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους εταίρους.

- Δεν έθεσε με δική του πρωτοβουλία το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!