Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Ο Μιχάλης Σάλλας στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα με 15%
[News]: Ο Μιχάλης Σάλλας στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα με 15%

[News]: Ο Μιχάλης Σάλλας στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα με 15%

Η συμμετοχή αναμένεται να ενισχύσει και να θωρακίσει περαιτέρω την κεφαλαιακή επάρκεια της Παγκρήτιας

Σύμφωνο Κατανόησης και Εμπιστευτικότητας (ΜOU) υπέγραψε η Παγκρήτια Τράπεζα με τον Μιχάλη Σάλλα, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να συμμετάσχει στο Κεφάλαιο της Παγκρήτιας Τράπεζας, ως Στρατηγικός Επενδυτής.

«Γνωρίζω την Τράπεζα από την ίδρυσή της και έχω παρακολουθήσει στενά την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ την Παγκρήτια Τράπεζα άρρηκτα δεμένη με την οικονομία της Κρήτης, έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση και στα στελέχη της και πιστεύω ότι η νέα προσπάθεια όλων μας θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της και θα διευρύνει τις προοπτικές της προς όφελος των συνεταίρων και των πελατών της» είπε ο κ. Σάλλας.

Από την πλευρά της η Παγκρήτια Τράπεζα ανέφερε:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης Αύξησης Κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας υπογράφτηκε την Τρίτη 29/11/2016 Σύμφωνο Αμοιβαίας Κατανόησης και Εμπιστευτικότητας (MOU), με τον κ. Μιχάλη Σάλλα, στο οποίο ρητά εκφράζεται η επιθυμία της συμμετοχής του στο Συνεταιριστικό Κεφάλαιο ως Στρατηγικός Επενδυτής, με ποσοστό τουλάχιστον 15% επί του συνόλου των Συνεταιριστικών μερίδων.

Η συμμετοχή του στρατηγικού επενδυτή αναμένεται να ενισχύσει και να θωρακίσει περαιτέρω την κεφαλαιακή επάρκεια της Παγκρήτιας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!