Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Μία αξέχαστη βραδιά: Κοιμηθείτε σε φέρετρο στο κάστρο του Δράκουλα!
[News]: Μία αξέχαστη βραδιά: Κοιμηθείτε σε φέρετρο στο κάστρο του Δράκουλα!

[News]: Μία αξέχαστη βραδιά: Κοιμηθείτε σε φέρετρο στο κάστρο του Δράκουλα!

Οι ατρόμητοι τυχεροί που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό θα περάσουν μία νύχτα σε ένα από τα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου

«Απαγορεύονται το σκόρδο και τα αντικείμενα με μυρωδιά σκόρδου, συμπεριλαμβανομένων των αρωμάτων», αναφέρουν ρητώς οι κανόνες στο κάστρο του Κόμη Δράκουλα, στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας. Ένα κάστρο στο οποίο θα έχουν την τύχη να φιλοξενηθούν για μία νύχτα δύο τυχεροί που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό που διοργανώνει η υπηρεσία ενοικίασης Airbnb για την 31η Οκτωβρίου, με αφορμή τη γιορτή του Halloween.
Οι δύο αυτοί τυχεροί θα είναι οι πρώτοι που θα φιλοξενηθούν στο κάστρο του Κόμη Δράκουλα εδώ και σχεδόν 70 χρόνια, από τότε που το κομμουνιστικό καθεστώς εκδίωξε τους ιδιοκτήτες του, τη βασιλική οικογένεια των Αψβούργων. Και φυσικά, για να είναι πλήρης η εμπειρία τους, δε θα κοιμηθούν σε κρεβάτια, αλλά σε φέρετρα επενδυμένα με βελούδο, στην κρύπτη του ίδιου του θρυλικού Κόμη Δράκουλα και φυσικά, θα είναι εντελώς μόνοι τους!

Και όχι μόνο αυτό: οι ατρόμητοι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν στους δαιδαλώδεις σκοτεινούς διαδρόμους του κάστρου, απ όπου θα βγουν μέσω ενός μυστικού περάσματος στη μεγάλη τραπεζαρία, όπου θα τους περιμένει ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, παρασκευασμένο με παραδοσιακό τρόπο, ακριβώς όπως το περιγράφει στο θρυλικό βιβλίο του (που δημιούργησε και τον σχετικό θρύλο του Δράκουλα που όλοι γνωρίζουμε σήμερα) ο Μπραμ Στόκερ: «Ένα πλούσιο, ενισχυτικό για το αίμα γεύμα με μοσχαρίσιο robber steak (σ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!