Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Μεγαλοστέλεχος αποκαλύπτει πώς αντιμετώπισε το συνάδελφο που της έκανε τη ζωή κόλαση
[News]: Μεγαλοστέλεχος αποκαλύπτει πώς αντιμετώπισε το συνάδελφο που της έκανε τη ζωή κόλαση

[News]: Μεγαλοστέλεχος αποκαλύπτει πώς αντιμετώπισε το συνάδελφο που της έκανε τη ζωή κόλαση

Τι λέει σε όσους έχουν ανάλογα προβλήματα στη δουλειά τους

Η Beth Comstock, διευθύντρια στην General Electric και το NBC κατόπιν, θυμάται ακόμα τον δεσποτικό Gavin (πιθανότατα όχι το πραγματικό του όνομα), έναν συνάδελφο που της είχε τη ζωή κόλαση.

Όπως αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο «Imagine It Forward»: «Μιλούσε συνεχώς πάνω στα λόγια μου, δεν ζητούσε τη γνώμη μου πριν αποφασίσει τις απαντήσεις σε περίπλοκες ερωτήσεις που τον ξεπερνούσαν και γενικότερα έπρεπε να έχει τον τελικό λόγο σε όλα».

Η Comstock εξομολογείται πως είχε αρχίσει να έχει εφιάλτες με τον Gavin. Έτρεμε για την καθημερινή τους αλληλεπίδραση και σιχαινόταν τα meetings τους, μιας και ήξερε πως με τον τρόπο του η ομάδα τους δεν σημείωνε καμία πρόοδο.

Και όλα θα άλλαζαν μαγικά όταν σταμάτησε, όπως λέει, να προσπαθεί να τον αλλάξει, αλλάζοντας απλώς το πώς έβλεπε εκείνη τη σχέση τους. Κάνοντας τη μεγάλη ερώτηση στον εαυτό της: «Τι μπορώ να μάθω από τον Gavin;».

«Αντί να αγανακτώ», γράφει, «για το γεγονός ότι δεν δούλευε αρκετά και για το ότι έπαιρνε όλους τους επαίνους, αποφάσισα να τον χρησιμοποιήσω ως δάσκαλο για το πώς να δουλεύω διαφορετικά. Ρώτησα τον εαυτό μου ‘‘τι μπορώ να μάθω από αυτόν ώστε να δουλεύω αποδοτικότερα, όχι απλώς να κάνω περισσότερη δουλειά;’’».

Έτσι, μας λέει, πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους δύσκολους συναδέλφους στη δουλειά, ιδιαίτερα όταν η τύχη μας μοιάζει συνυφασμένη με τη δική τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!