Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Μακάριος Λαζαρίδης: Με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΕΗ έχει γίνει μία ωρολογιακή βόμβα
[News]: Μακάριος Λαζαρίδης: Με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΕΗ έχει γίνει μία ωρολογιακή βόμβα

[News]: Μακάριος Λαζαρίδης: Με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΕΗ έχει γίνει μία ωρολογιακή βόμβα

«Δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο», απαντά ο υπ. Ενέργειας Γ. Σταθάκης

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Δ.Ε.Η., ήταν το αντικείμενο του debate ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκη και τον υποψήφιο Βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

«Η απερχόμενη Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στη Δ.Ε.Η. Παρέλαβε τη Δ.Ε.Η . με 90.000.000 ευρώ κέρδη και την παραδίδει με 900.000.000 ευρώ ζημιές. Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και φεύγει από την Κυβέρνηση, αφήνει πίσω του μια ωρολογιακή βόμβα, στη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι ευθύνες που υπάρχουν θα διερευνηθούν και θα αποδοθούν. Η Νέα Δημοκρατία πάρα πολύ έγκαιρα παρουσίασε μια ολοκληρωμένη πρόταση, που καλύπτει όλες τις πτυχές του ενεργειακού τομέα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του μακροπρόθεσμου ενεργειακού σχεδιασμού της χώρας, ο οποίος σήμερα -όπως εκτιμούμε- είναι ανύπαρκτος. Θεωρούμε επομένως αυτόν τον σχεδιασμό, πάρα πολύ σημαντικό για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας μας».

Για το πώς σχεδιάζει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εφόσον κερδίσει τις εκλογές να βγάλει από το αδιέξοδο την Δ.Ε.Η., ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Η Νέα Δημοκρατία θα επιχειρήσει μια εξυγιαντική παρέμβαση, στον όμιλο της Δ.Ε.Η., με τα εξής βήματα. Το πρώτο είναι άμεσα μέτρα για την επιβίωση της εταιρείας μέσω της αντιμετώπισης του άμεσου κινδύνου της έλλειψης ρευστότητας, πχ. Θα δώσουμε ισχυρά κίνητρα, για την πληρωμή των λογαριασμών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!