Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Λίνα Μενδώνη: Απολύτως ανοίκειο αυτό που έγινε στους κινηματογράφους για το Joker
[News]: Λίνα Μενδώνη: Απολύτως ανοίκειο αυτό που έγινε στους κινηματογράφους για το Joker

[News]: Λίνα Μενδώνη: Απολύτως ανοίκειο αυτό που έγινε στους κινηματογράφους για το Joker

H υπ. Πολιτισμού διευκρίνισε ότι οι υπάλληλοι του υπ. Πολιτισμού λειτούργησαν εν αγνοία της

«Ρώτησα όλη την ιεραρχία, κανείς δεν είχε ιδέα. Σε συνεννόηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πήρα τα στοιχεία τους, είναι πράγματα υπάλληλοι του υπουργείου. Κινήθηκαν αυτοβούλως προφανώς χωρίς να έχουν ενημερώσει και χωρίς να έχουν καμία εντολή, κι εγώ αναρωτιέμαι για τα κίνητρά τους». Με αυτά τα λόγια η Λίνα Μενδώνη μιλώντας τη Δευτέρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως το υπουργείο Πολιτισμού «δεν είχε δώσει καμία εντολή και αγνοούσε το θέμα, οι κυρίες αυτές δεν ενημέρωσαν, υπερέβησαν τις όποιες αρμοδιότητες και γι’ αυτό θα κινηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για την τιμωρία τους», αναφερόμενη στο περιστατικό της αστυνομικής παρέμβασης σε δύο κινηματογραφικές αίθουσες κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας «Τζόκερ», λόγω παρουσίας ανηλίκων.

Επιπλέον, η υπ. Πολιτισμού χαρακτήρισε «σωστή» την αντίδραση του κόσμου για το σάλο που προκλήθηκε μόλις έγινε γνωστή η είδηση της αστυνομικής επέμβασης, συμπληρώνοντας πως αυτό που έγινε ήταν «απολύτως ανοίκειο» ενώ καταδίκασε τα δύο περιστατικά.

Κατέληξε δε, ότι το ΥΠΠΟ θα ασκήσει ό,τι προβλέπεται για τον πειθαρχικό έλεγχο των δύο υπαλλήλων του υπουργείου, οι οποίες «υπερέβαλαν των αρμοδιοτήτων τους και λειτούργησαν αυθαιρέτως.

Σε κάθε περίπτωση, το ΥΠΠΟ δεν είχε δώσει καμία εντολή και αγνοούσε το θέμα, οι κυρίες αυτές δεν ενημέρωσαν, υπερέβησαν τις όποιες αρμοδιότητες και γι’ αυτό θα κινηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για την τιμωρία τους» ξεκαθάρισε η κα Μενδώνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!